Conditie


Transport la nivel mondial
Gratuit De Returnare
Suport 24/7

Seringa Filtru de Nailon Filtru cu Membrană OD 25 mm 0.45 Microni de Unică folosință Microporos Fază Organică Ac Filtrare 100 / PK

SKU: a998

Seringa Filtru de Nailon Filtru cu Membrană OD 25 mm 0.45 Microni de Unică folosință Microporos Fază Organică Ac Filtrare 100 / PK 5 5 2 Recenzii

107.33lei

Descriere produs
Etichete

50 micron filtru, dentare seringa, filtru seringa, ez hawk pen, 40ml cupa, philip filtru de aer, tub od 75, 75 micron filtru, filtru filtre, 1 micron filtru.

Descrii

Nume produs: seringă de unică folosință filtre Caietul de sarcini: OD este de 25mm, 0.45 micronMaterial: Nylon 6

Seringa filtru aplicat un mic eșantion de laborator de filtrare, adsorbție sale mici de probă, asigurându-se astfel recuperarea maximă sumă sau o cantitate mică de mare valoare probe, carcasa filtrului este din polipropilenă materiale, sudare cu ultrasunete, adeziv, fără agenții, și, astfel, nu va contamina proba.Acul cu filtru cu un amestec de celuloză membrană (apoase) sau membrana de nailon (organic), în funcție de natura probei de selecție, convenabil și de încredere.

Caracteristică:

Potrivit pentru mic eșantion de laborator de filtrare, adsorbție a probelor este foarte scăzută, pentru a se asigura că suma maximă de recuperat de probe.

Carcasă din polipropilenă material, adeziv-gratuit, nu contamina proba.

Pinii pot facilita filtratul conductei de evacuare cu exactitate urme de injecție sticle.

Interschimbabile filtru de seringă cu o membrană microporoasă de materiale diferite pot fi selectate în funcție de natura probei.

Utilizare:

Nailon 6 este un bun hidrofil, acid și alcaline rezistență, antioxidanti.Este potrivit pentru utilizare numai în soluții apoase care conțin acid și alcaline, și este mult mai potrivit pentru solvenți organici cu conținut de solvenți organici, cum ar fi alcooli, hidrocarburi, lipide, fenoli și cetone.Există alte specificații de Seringă de unică folosință Filtre la vânzare, dacă aveți nevoie, vă rugăm să faceți clic aici pentru a cumpăra, sau contactați serviciul cu clienții.Multumesc.

Cum de a alege dreptul de filtru?

1. Amestecat cu fibre de membrană (MCE) - un amestec de nitrat de celuloză și celuloză acetat de făcut hidrofil, compatibilitatea chimică, ridicat de proteine de adsorbție.Pentru analiza particulelor, particule de idei, analize biochimice, HPLC pregătirea probelor și solvent filtrare.

2. Membrana de nailon (NAILON) compatibilitatea chimică este bun, poate fi folosit în condiții de o valoare a PH-ului la 12, aplicate la produse biologice, mediu de cultură steril, filtrarea soluției.

3. De poliviniliden difluorura de membrană (PVDF) hidrofile PVDF membrana legat de proteine este mult mai puțin decât nitroceluloză, nailon și PTFE membrana de filtrare este compatibil cu soluții apoase și diverși solvenți organici, largă aplicabilitate, rezistenta la oxidare si rezistenta la caldura bună pregătire HPLC, GC este foarte potrivit pentru.

4. Polietersulfonă membrană (PES) a scăzut de proteine de adsorbție, debite mari, o gamă largă de valoarea PH-ului, compatibilitatea chimică, care se aplică la pregătirea probelor, solvenți apoși de filtrare, microbiene de cercetare, analize de mediu, analize biologice, HPLC faza mobilă filtrare.

5. Politetrafluoretilenă (PTFE) și inert stabilitate chimică, aplicabile la coroziune chimică puternică solvenți organici, apă și gaze, cea mai mare parte acide, alcaline soluție și au toleranță.


  • Pachet: 100 / pk
  • Numărul De Model: OD=25 mm, 0.45 microni
  • Nume De Brand: JVLAB
  • Diafragma: De 0,45 um
  • Material: Nailon 6
  • Origine: NC(de Origine)
  • Diametru: 25mm

5

2 Recenzii

Scrie o recenzie
5: 5

I order filters for the third time from this seller, very satisfied. Quality is good, delivery is fast. Recommend!

2020-09-12 - Diegomegacox

5: 5

thank you very much. so fast. so safety. so pleasure. this seller very good.

2020-09-13 - Shabi Luv88

Legate de produse

Legate de

99-299 Pași puzzle 3D Ball Magic Intelectul Labirint Minge, Minge de Rulare Marmură Puzzle Echilibru Logica Capacitatea de Joc Jucarii Educative

99-299 Pași puzzle 3D Ball Magic Intelectul Labirint Minge, Minge de Rulare Marmură Puzzle Echilibru Logica Capacitatea de Joc Jucarii Educative 99,100,118,299 pași pentru a alege!Pachetul De Listare: 1 * Magic Intelectul Mingea(Original cutia NU Include) Caracteristici: De Brand nou și de înaltă calitate. Se poate arata ca o

vanzare

68.69lei 34.35lei

Legate de

Reglabil de Supraviețuire Bărbați Panza Centura Tactice de Luptă Sport Centura

100% de brand nou Material :600D Lungime:110cm ,latime 3.5 cm Culoare: Negru , Kaki, Verde

vanzare

38.60lei 32.80lei

Legate de

13T/14T/15T/16T/17T/18T Echipament Fix O Viteză Roată de Bicicletă Dinți Pinion & Lockring Pentru Fixie Pista de Biciclete Hub

Dimensiune: 13T 14T 15T 16T 17T 18T Material: Oțel Greutate: 50-80g Pachet Inclusiv: 1buc*Oțel Cog 1buc*Oțel inel de Blocare Pentru 1/8 lanț Cog Filet :1.37 despre 34.8 mm Blocare Filet :1.29 despre 32.8 mm

vanzare

34.69lei 32.24lei