prezentare

Cu o experienta profesionala de peste 10 ani in Dreptul Afacerilor si Litigii, Muscalu Daniela Cristina – Cabinet de Avocat, ofera servicii de consultanta juridica la cel mai inalt standard, remarcandu-se prin calitate si profesionalism.

Prin pachetul sau integrat de consultanta juridica si servicii aditionale Muscalu Daniela Cristina – Cabinet de Avocat se adreseaza tuturor segmentelor sociale, oferind o gama variata de servicii de asistare, consiliere si reprezentare juridica.

Muscalu Daniela-Cristina – Birou de mediator se adreseaza celor interesati de modalitatile alternative de rezolvare a disputelor, sprijinind partile implicate in conflict sa identifice solutia optima, reciproc avantajoasa, intr-un mediu profesionist, creativ si eficient, in conditii de deplina confidentialitate, impartialitate si neutralitate.

MUSCALU DANIELA CRISTINA
Este fondatoarea Muscalu Daniela Cristina – Cabinet de Avocat si Muscalu Daniela Cristina – Birou de mediator.
Este licentiata in Stiinte Juridice (1997), Cursuri de Perfectionare si Master in Drept Civil si Comercial; 2002 – Diploma de Studii Postuniversitare de Specializare: Drept Privat, Facultatea de Drept Universitatea Bucuresti; 2005 – 2007: Masterat în Dreptul Afacerilor; 2005 – Programul de Formare si Perfectionare Manageriala, Managementul Activitatilor din Turism; 2006 – Programul de Perfectionare Profesionala, Drept Comercial; 2007 – Programul de Specializare, Manager de Proiect; 2007 – Specializare: Auditor de Mediu; 2008 – Programul de Perfectionare – Management Juridic.

Este mediator autorizat, in baza Hotararii nr. 1232/24.11.2012 emisa de Consiliul de Mediere, desfasurand activitati de mediere intr-o larga varietate de domenii, in conformitate cu prevederile Legii nr. 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator, modificata si completata.

Este coordonator si co-autor al “Dictionarului de termeni juridici”, editie revizuita si adaugita 2008, Editura Universitara, Bucuresti.